010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. is in Rotterdam en omstreken een erkend bedrijf op het gebied van transport.

Of dit nu over de weg, over zee of door de lucht is, wij regelen het op onze kenmerkende nauwkeurige wijze. Bij het vervoeren van uw bezittingen wilt u natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Hier hoeft u bij ons geen enkele zorgen over te hebben.

Bij Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. hebben wij de beschikking over onze eigen timmerwerkplaats, alwaar wij alle benodigde kisten en liftvans op maat vervaardigen. Een van onze specialiteiten is immers het verpakken van objecten, maar daarnaast verzenden wij uw bezittingen ook op de door onze klanten zo gewaardeerde wijze: snel en nauwkeurig.

Ook voor bijzonder transport, zoals bijvoorbeeld het vervoer van kunst, de transport van uw piano of ander bijzonder vervoer is bij Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. in veilige handen. Voor onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben wij het volledige instrumentarium mogen vervoeren. Wilt u uw meubels laten vervoeren? Wij verzorgen tevens de montage en demontage van uw product indien nodig.

Heeft u vragen over onze transportmogelijkheden, dan vernemen wij dit graag. Eigenlijk is alles mogelijk, maar schroom niet om uw vragen te stellen!