010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw objecten of inboedels in de regio Rotterdam? Dan bent u bij Jan Schut verhuizingen aan het juiste adres.

Wij beschikken hiervoor over geconditioneerde ruimtes, waardoor uw eigendommen niet bloot staan aan vochtigheid of vervuiling. In onderling overleg bepalen wij welke opslagruimte voor uw doel het meest geschikt is en voor welke periode u ervan gebruik denkt te willen maken. Op grond daarvan krijgt u een transparante offerte en brengen wij uw goederen of andere zaken veilig onder in ons complex. 

Uw mogelijk kostbare of dierbare objecten worden omringd met alle benodigde zorgen, hier kunt u op vertrouwen. Dankzij onze ruime ervaring en vakkundigheid beseffen wij als geen ander onder welke condities de opslag het best verzorgd kan worden. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert en wilt u daar een concurrerend tarief voor betalen? 

Zoekt u dan niet verder, Jan Schut verhuizingen heeft u tenslotte al gevonden, wij zijn u graag van dienst.