010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Een verhuizing brengt genoeg vraagstukken met zich mee. Hoe gaat u in staat zijn om al uw bezittingen veilig, en bovenal heelhuids, te vervoeren van uw oude naar uw nieuwe woning? Allemaal zorgen die wij graag voor u wegnemen. Laat de verhuizing daarom over aan de ervaren specialisten van Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. Dankzij onze ervaring met zowel grote als kleine verhuizingen, garanderen wij dat u met ons de juiste partner hebben gevonden. Laat ons de spanning rondom uw verhuizing wegnemen!

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. is gevestigd in Rotterdam, maar ook een verhuizing naar het buitenland verzorgen wij graag voor u. Hier is passend materieel en deskundig personeel voor nodig. Het gehele traject is in veilige handen bij ons bedrijf. Met meer dan 80 jaar ervaring durven wij dat zo ondertussen wel te stellen!

Niet voor niets mag Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. zich rekenen tot de groep van Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat uw verhuizing perfect geregeld is en u volledige ontzorging kunt verwachten. Waar u ook heen wilt, uw Erkende Verhuizers regelen het. Hierbij hebben wij snelheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan en beloven u dat wij met uw bezittingen om zullen gaan alsof het de onze zijn.

Heeft u vragen over uw verhuizing of betreft het een specialistische verhuizing? Neem dan gerust contact met ons op. Geen enkele verhuizing is voor ons onmogelijk, alles is haalbaar!