010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Zeker nu de economie weer aantrekt en de huizenmarkt explodeert. Het lijkt wel of iedereen verhuist. Misschien bent u ook wel aan verhuizen toe. Naar een riante loft of iets minder riant naar driehoog achter.

Weet dan dat verhuizen niet zo zwaar hoeft te zijn als het lijkt. U huurt bij Jan Schut namelijk een ideale verhuislift, inclusief chauffeur. Lekker licht verhuizen? Dat zit hem in de lift. 

Uw verhuizing tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd? Onze verhuizers staan met beide benen op de grond en laten zich niet uit het veld slaan. Met decennia ervaring en het juiste materieel is uw verhuizing bij ons in goede handen. Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel, aan de kracht in de benen van onze mensen zal het zeker niet liggen.