010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

De historie van Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. in Rotterdam als verhuizer gaat al drie generaties terug. Dan praten wij over een ervaring van bijna 80 jaar.

In de tijd van ons bestaan hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdig verhuisbedrijf, wat zich heeft gespecialiseerd in verhuizingen binnen Nederland en ook internationaal uw verhuizing professioneel en veilig kan verzorgen. Hiervoor beschikken wij over het juiste materieel en goed opgeleid personeel. 

Alle medewerkers zijn in het bezit van het SAVAM diploma, waardoor wij ons ‘Erkende Verhuizers’ mogen noemen. Al onze medewerkers houden de vakkennis voortdurend op peil door een gerichte bijscholing, om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied. Daarbij beschikken wij over eigentijdse hulpmiddelen, zoals geconditioneerde verhuiswagens, voorzien van luchtvering en laadklep en verhuisliften, voor moeilijk bereikbare plaatsen of te grote objecten, te omvangrijk om door een woning te vervoeren. De verhuisliften verhuren wij ook met chauffeur voor uw gemak.

Wij hebben voldoende capaciteit om kleine objecten te verhuizen, maar ook een volledige of gedeeltelijke inboedel, de inventaris van een kantoor of het zorgvuldig vervoeren van een archief of kunstverzameling behoren tot de mogelijkheden. Hierbij nemen wij alle voorzorgen en discretie in acht, zodat u verzekerd bent van een deskundige omgang met uw waardevolle en mogelijk privacy gevoelige objecten.

Ingeval van emigreren kunt u op onze expertise vertrouwen, wij beschikken over een eigen werkplaats, waar wij de benodigde kisten produceren. De kisten worden geladen in een container en kunnen naar alle werelddelen vervoerd worden.

Naast het volledig verzorgen van verhuizingen bieden wij ook de mogelijkheid om objecten, of zelfs complete inboedels (tijdelijk) bij ons op te slaan. Handig als u gaat verhuizen, of als een object niet meer in de ruimte past.

Naast al deze genoemde diensten kunnen wij ook zware transporten verzorgen. U kunt hierbij denken aan complete toneeldecors, maar ook een zware brandkast, een vleugel of een computersysteem is geen enkele probleem.

Tijdens het vervoer worden de artikelen met alle zorgen behandeld, die u van een erkende verhuizer kunt verwachten.

Bent u dus op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Rotterdam, wilt u een opslagruimte huren, of zoekt u een betrouwbare transporteur voor uw objecten? Zoekt u dan niet verder, u heeft Jan Schut Verhuzingen en Transporten tenslotte al gevonden!