010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Wie denkt aan Rotterdam denkt aan de RET, oftewel de Rotterdams Electrische Tram N.V. Dit bedrijf verzorgt het openbaar vervoer in de regio Rotterdam per tram, bus, metro en veerboot.

De RET is opgericht in 1878 en beschikt inmiddels over veel eigentijds en goed onderhouden materieel. Er wordt veel ge?nvesteerd in het onderhoud van de voertuigen en de infrastructuur om zo een veilig vervoer van de miljoenen reizigers per jaar te verzorgen. Er staat een verhuizing voor de deur. Op dit moment staan het meubilair en de gereedschappen opgeslagen op diverse locaties. Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. treft vanaf 12 november de voorbereidingen voor een verhuizing naar de werkplaats aan de Kleiweg in Rotterdam. Dit betreft een omvangrijk project wat per 24 december 2018 afgerond zal zijn.

Een ruime ervaring en vakmanschap garanderen een goede afhandeling

Er is gekozen voor ons omdat wij beschikken over de capaciteit voor grote projecten. Daarbij hebben wij een ervaring van vele decennia op het gebied van verhuizingen en transporten. Een dermate grote verhuizing vraagt om een goede planning en een zorgvuldige werkwijze. Deze expertise heeft ons een goede naam bezorgd op ons vakgebied. Het transport van de goederen vindt gefaseerd plaats om zo een optimale voortgang te bereiken. Onze medewerkers zijn goed geschoold en houden de vakkennis voortdurend op peil om een perfecte dienstverlening te kunnen bieden. Wij zien dit project als een grote uitdaging en zullen ons volledig inzetten om het tot een goed einde te brengen. Wij hebben al vele kleine en grote projecten met succes afgerond en waarderen het vertrouwen van de RET zeer.

Na afronding van de verhuizing is de garage aan de Kleiweg volledig ingericht en operationeel. Wij streven naar perfectie bij alles wat wij doen. Dat is een keiharde garantie die wij bieden aan al onze opdrachtgevers.