010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Het is weer tijd voor een nieuwe tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Wij hebben er zin in en rekenen weer op dezelfde grote successen als tijdens de vorige tours. Dit keer zijn de bestemmingen Duitsland en Zwitserland waar het orkest weer volle zalen zal trekken.

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van het orkest maar helpen ook met het opbouwen van de podia.

Eerste bestemming is Duitsland

Op vrijdag 19 oktober wordt alles ingeladen. Zondag zetten de chauffeurs koers naar Duitsland waar maandag in Hamburg het eerste optreden door het Rotterdams Philharmonisch orkest zal plaatsvinden. Dinsdag blijven wij in Duitsland en vervoeren het orkest naar Neurenberg waar het tweede optreden verzorgd wordt. Na een goede nachtrust van de chauffeurs en de leden van het orkest wordt alles weer ingeladen voor het derde optreden. Dit keer in Stuttgart waar het orkest woensdag een spectaculair optreden zal verzorgen voor het aanwezige publiek.

Door naar Zwitserland

Op donderdag verlaten wij Duitsland en rijden naar Zwitserland voor twee optredens door het orkest. De eerste bestemming is Z?rich waar het onvermoeibare orkest weer alles uit de kast zal halen om de aanwezigen te amuseren. Na het weer inladen komt het einde van de tour in zicht. De volgende bestemming is Gen?ve waar het laatste concert in Zwitserland op vrijdag gegeven wordt.

Terug naar Rotterdam

Zaterdag 27 oktober gaan wij vanuit Zwitserland weer op weg. Dit keer is de bestemming Rotterdam. Hoogstwaarschijnlijk kunnen de leden van het orkest en de chauffeurs net als de vorige keren terugkijken op een geslaagde tour. Na veel kilometers gereden te hebben kunnen onze chauffeurs genieten van een welverdiende rust. Wij zijn er trots op om partner te zijn van het Rotterdams Philharmonisch orkest en zetten ons graag in voor een betrouwbaar en veilig transport. Hierna worden de reguliere verhuizingen weer volop in gang gezet. Ook deze voeren wij professioneel uit.