010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Na de start in 1908 als verhuisbedrijf voor kleinschalige verhuizingen zijn wij inmiddels 3 generaties verder. Momenteel zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat een gevestigde naam in de regio als verhuizer is geworden.

Wij beschikken over de capaciteit en het materieel om ook grootschalige projecten uit te voeren. Wilt u uw volledige kantoorinventaris laten verhuizen naar een nieuw pand? Of heeft u een omvangrijke kunstverzameling die met de nodige zorg vervoerd moet worden? Geen probleem. Wij voeren het uit als professionele verhuizer.

Prima service voor uw verhuizing

Onze grote kracht is een uitmuntende service wat zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Ook verhuizingen naar hoger gelegen verdiepingen zijn geen probleem. Hiervoor kunnen wij een verhuislift inzetten. Waar anderen beren op de weg zien beschouwen onze ervaren verhuizers elk probleem als een uitdaging. Bepaalde voorwerpen vragen om een voorzichtige aanpak en andere om absolute discretie. Onze medewerkers zijn geselecteerd op deze kwaliteiten zodat uw eigendommen op de juiste manier worden behandeld. Gaat u emigreren? Dan is vervoer over zee of door de lucht ook een mogelijkheid. Wij verzorgen namelijk verhuizingen over de hele wereld.

Op regelmatige basis verzorgen wij ook tours met het Rotterdams Philharmonisch orkest naar diverse bestemmingen in Europa. Hier worden door het orkest optredens verzorgd en wij zorgen voor het vervoer en helpen bij het opbouwen van de podia.

Erkende Verhuizers

Aangezien wij ons Erkende Verhuizers mogen noemen bent u altijd verzekerd van een tot in de puntjes verzorgde verhuizing. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Wij beseffen dat een verhuizing altijd weer een spannende gebeurtenis is waarbij veel geregeld moet worden en waarvoor passend materieel nodig is in vele gevallen. Reden genoeg om het verhuizen aan ons over te laten. Waar u ook naar toe wilt verhuizen, of het nu gaat om een studentenflat of een villa of een verhuizing van uw kantoor of bedrijf naar een andere locatie, wij verzorgen het graag en professioneel voor u.