010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. heeft de smaak te pakken! Na de succesvolle tour die wij samen met het Rotterdams Philharmonisch orkest in april 2018 hebben ondernomen begint het weer te kriebelen. Daarom trekken wij er weer op uit in Europa om het orkest te faciliteren. Er staan heel wat concerten op het programma. Onze twee chauffeurs zorgen weer voor een correct en veilig vervoer.

Inladen

Op 20 augustus zijn wij aanwezig in de thuisbasis De Doelen in Rotterdam van het orkest om alle benodigdheden voor de succesvolle concerten in te laden.

Op weg naar Spanje

Met een goed gevulde vrachtwagen zetten wij op 21 augustus koers naar Spanje. Hier assisteren wij op 22 augustus in Santander bij het opbouwen van het podium. In de avond vindt daar het eerste concert tijdens de tour plaats. Op 23 augustus worden alle instrumenten weer ingeladen en rijden wij door naar San Sebastian waar op 24 augustus het tweede concert zal worden gegeven door het Rotterdams Philharmonisch orkest.

Door naar Duitsland

26 augustus arriveren wij in Essen waar het Duitse publiek kan genieten van weer een fantastisch optreden van het orkest. Daarna blijven wij nog in Duitsland. Er wordt doorgereden naar Keulen voor weer een optreden van wereldklasse.

Optreden in Londen

Vanuit Keulen gaan wij weer op weg voor een flink aantal kilometers. Onze volgende bestemming is Londen. Waar het orkest het publiek zal entertainen met een prachtig concert. Zowel de chauffeurs als de orkestleden beginnen Rotterdam kennelijk te missen. Want op 29 augustus is de bestemming Rotterdam.

Concert in Rotterdam

30 augustus zijn wij weer terug uit Londen. Het is weer uitladen en helpen met het podium opbouwen door onze onvermoeibare medewerkers. Het Rotterdams Philharmonisch orkest geeft dan weer een wervelend concert in de eigen stad. Vanuit Rotterdam reizen wij dan af richting Zwitserland.

Optreden in Zwitserland

Luzern is onze volgende bestemming waar wij op 31 augustus aankomen voor weer een ongetwijfeld succesvol concert.

Concerten in Duitsland

Nog is het niet genoeg. Er wordt doorgereden naar Duitsland, waar op 1 september in Eltville am Rhein een massaal toegestroomd publiek wordt verrast met de zoete klanken. 2 september staat Berlijn op het programma. Uiteindelijk arriveren wij op 3 september weer in Rotterdam. Met alweer zin in de volgende tour.