010-4120731

info@janschutverhuizingen.nl

Bovendijk 145-146

3045 PC Rotterdam

Al 3 generaties (sinds 1938)

info@janschutverhuizingen.nl

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. gaat Rotterdam tijdelijk verlaten! We gaan op tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Onze twee chauffeurs staan heel wat kilometers te wachten.

Optreden in Itali?

Op zaterdag 21 april 2018 laden wij alle benodigdheden voor de diverse optredens van het orkest in en gaan op weg naar de eerste bestemming: Itali?. Na aankomst gaan wij op maandag 23 april helpen met het opbouwen van het podium in Milaan, waar het Rotterdams Philharmonisch orkest het eerste optreden zal verzorgen voor een groot en enthousiast publiek, zo leert ons het verleden.

Nadat alles in Milaan na afloop is ingeladen en de chauffeurs van hun nachtrust hebben genoten wordt er doorgereden naar Bologna, waar het volgende optreden zal plaatsvinden. Dinsdag 24 april zal daar het orkest vlammen met een fantastisch optreden. Italianen hebben een mooi temperament, dus is succes gewaarborgd.

Optreden in Parijs

De woensdag wordt gebruikt om van Itali? naar Frankrijk te rijden. Onze chauffeurs kennen het wegennet goed, waardoor het complete orkest veilig wordt vervoerd naar een nieuwe uitdaging: Parijs. Na het voor de derde keer helpen met het opbouwen van het podium door de mensen van Jan Schut nemen de leden van het orkest plaats en vermaken het publiek in Parijs met een optreden van wereldklasse.

Rit naar D?sseldorf, Wenen en M?nchen

Vanuit Parijs wordt koers gezet naar Duitsland, waar op vrijdag 27 april een optreden staat gepland in D?sseldorf. De chauffeurs van Jan Schut lijken wel onvermoeibaar, want na afloop staat een rit naar Oostenrijk op het programma, waar het orkest een optreden zal verzorgen in het traditioneel muzikaal ingestelde Wenen op zaterdag.

Nog steeds is de eindbestemming Rotterdam niet in zicht voor Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. en het Rotterdams Philharmonisch orkest, want eerst moet de weg nog vervolgd worden naar Duitsland, waar het laatste optreden van de tour in M?nchen plaatsvindt op zondag 29 april. Na het inpakken van de instrumenten vertrekken de vrachtwagens richting Nederland, waar de motoren voorlopig uitgezet kunnen worden in Rotterdam, in afwachting van de volgende rit.