Over zee en door de lucht

Over zee en door de lucht transport en verhuizingen


Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. is uw verhuizer in de regio Rotterdam. Maar ook buiten Rotterdam en zelfs buiten Europa kunt u op ons rekenen voor nationale en internationale verhuizingen. Onze goed opgeleide medewerkers beschikken over moderne (navigatie)apparatuur waardoor zij uw eigendommen veilig en vlot vervoeren naar de plaats van bestemming.

Onze verhuiswagens zijn zodanig ingericht dat wij ook grote verhuizingen effectief kunnen uitvoeren. Gaat u bijvoorbeeld emigreren of vertrekt u voor een bepaalde periode naar het buitenland? Dan moet u kunnen rekenen op een professioneel transport van uw inboedel en objecten naar uw nieuwe woning of verblijfplaats. Bij emigratie of verhuizingen naar waar ook ter wereld, kunt u altijd op onze deskundigheid rekenen.

Over zee en door de lucht transport en verhuizingen

Verpakken van objecten

Een van onze specialiteiten is het verpakken van objecten.

Image

In onze eigen timmerwerkplaats vervaardigen wij alle benodigde kisten en liftvans precies op maat. Wij verpakken en verzenden uw bezittingen vakkundig en nauwkeurig naar alle werelddelen. Dit kan over de weg, over zee en door de lucht gerealiseerd worden.

Gaat u verhuizen binnen Nederland of naar het buitenland en heeft u vragen over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op me een van onze medewerkers.

Bent u dus op zoek naar een veelzijdige, ervaren en vakkundige verhuizer die u maatwerk levert?

Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Jan Schut verhuizingen en Transporten B.V

Bovendijk 145-146
3045 PC Rotterdam

 

Trotse partner van verhuizen.nl

Onze diensten

Contact mij

Ervaring

Al 3 generaties (sinds 1908) Verhuizingen en transport.
Erkende verhuizers logo