Blog

donderdag 22 november 2018 14:16

Verhuizing RET naar de Kleiweg in Rotterdam

Wie denkt aan Rotterdam denkt aan de RET, oftewel de Rotterdams Electrische Tram N.V. Dit bedrijf verzorgt het openbaar vervoer in de regio Rotterdam per tram, bus, metro en veerboot.

Het is weer tijd voor een nieuwe tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Wij hebben er zin in en rekenen weer op dezelfde grote successen als tijdens de vorige tours. Dit keer zijn de bestemmingen Duitsland en Zwitserland waar het orkest weer volle zalen zal trekken.

Na de start in 1908 als verhuisbedrijf voor kleinschalige verhuizingen zijn wij inmiddels 3 generaties verder. Momenteel zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat een gevestigde naam in de regio als verhuizer is geworden.

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. heeft de smaak te pakken! Na de succesvolle tour die wij samen met het Rotterdams Philharmonisch orkest in april 2018 hebben ondernomen begint het weer te kriebelen. Daarom trekken wij er weer op uit in Europa om het orkest te faciliteren. Er staan heel wat concerten op het programma. Onze twee chauffeurs zorgen weer voor een correct en veilig vervoer.

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. gaat Rotterdam tijdelijk verlaten! We gaan op tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Onze twee chauffeurs staan heel wat kilometers te wachten.

Jan Schut verhuizingen en Transporten B.V

Bovendijk 145-146
3045 PC Rotterdam

Onze diensten

Contact mij

Ervaring

Al 3 generaties (sinds 1908) Verhuizingen en transport.
Erkende verhuizers logo