Blog

Super User

Super User

Verhuizing RET
22 nov 2018

Wie denkt aan Rotterdam denkt aan de RET, oftewel de Rotterdams Electrische Tram N.V. Dit bedrijf verzorgt het openbaar vervoer in de regio Rotterdam per tram, bus, metro en veerboot. De RET is opgericht in 1878 en beschikt inmiddels over veel eigentijds en goed onderhouden materieel. Er wordt veel geïnvesteerd in het onderhoud van de voertuigen en de infrastructuur om zo een veilig vervoer van de miljoenen reizigers per jaar te verzorgen. Er staat een verhuizing voor de deur. Op dit moment staan het meubilair en de gereedschappen opgeslagen op diverse locaties. Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. treft vanaf 12 november de voorbereidingen voor een verhuizing naar de werkplaats aan de Kleiweg in Rotterdam. Dit betreft een omvangrijk project wat per 24 december 2018 afgerond zal zijn.

Een ruime ervaring en vakmanschap garanderen een goede afhandeling

Er is gekozen voor ons omdat wij beschikken over de capaciteit voor grote projecten. Daarbij hebben wij een ervaring van vele decennia op het gebied van verhuizingen en transporten. Een dermate grote verhuizing vraagt om een goede planning en een zorgvuldige werkwijze. Deze expertise heeft ons een goede naam bezorgd op ons vakgebied. Het transport van de goederen vindt gefaseerd plaats om zo een optimale voortgang te bereiken. Onze medewerkers zijn goed geschoold en houden de vakkennis voortdurend op peil om een perfecte dienstverlening te kunnen bieden. Wij zien dit project als een grote uitdaging en zullen ons volledig inzetten om het tot een goed einde te brengen. Wij hebben al vele kleine en grote projecten met succes afgerond en waarderen het vertrouwen van de RET zeer.

Na afronding van de verhuizing is de garage aan de Kleiweg volledig ingericht en operationeel. Wij streven naar perfectie bij alles wat wij doen. Dat is een keiharde garantie die wij bieden aan al onze opdrachtgevers.

Tour in Duitsland en Zwitserland met het Rotterdams Philharmonisch orkest
18 okt 2018

Het is weer tijd voor een nieuwe tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Wij hebben er zin in en rekenen weer op dezelfde grote successen als tijdens de vorige tours. Dit keer zijn de bestemmingen Duitsland en Zwitserland waar het orkest weer volle zalen zal trekken.

Professioneel verhuisbedrijf met ervaren verhuizers
17 sept 2018

Na de start in 1908 als verhuisbedrijf voor kleinschalige verhuizingen zijn wij inmiddels 3 generaties verder. Momenteel zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat een gevestigde naam in de regio als verhuizer is geworden. Wij beschikken over de capaciteit en het materieel om ook grootschalige projecten uit te voeren. Wilt u uw volledige kantoorinventaris laten verhuizen naar een nieuw pand? Of heeft u een omvangrijke kunstverzameling die met de nodige zorg vervoerd moet worden? Geen probleem. Wij voeren het uit als professionele verhuizer.

Prima service voor uw verhuizing

Onze grote kracht is een uitmuntende service wat zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Ook verhuizingen naar hoger gelegen verdiepingen zijn geen probleem. Hiervoor kunnen wij een verhuislift inzetten. Waar anderen beren op de weg zien beschouwen onze ervaren verhuizers elk probleem als een uitdaging. Bepaalde voorwerpen vragen om een voorzichtige aanpak en andere om absolute discretie. Onze medewerkers zijn geselecteerd op deze kwaliteiten zodat uw eigendommen op de juiste manier worden behandeld. Gaat u emigreren? Dan is vervoer over zee of door de lucht ook een mogelijkheid. Wij verzorgen namelijk verhuizingen over de hele wereld.

Op regelmatige basis verzorgen wij ook tours met het Rotterdams Philharmonisch orkest naar diverse bestemmingen in Europa. Hier worden door het orkest optredens verzorgd en wij zorgen voor het vervoer en helpen bij het opbouwen van de podia.

Erkende Verhuizers

Aangezien wij ons Erkende Verhuizers mogen noemen bent u altijd verzekerd van een tot in de puntjes verzorgde verhuizing. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Wij beseffen dat een verhuizing altijd weer een spannende gebeurtenis is waarbij veel geregeld moet worden en waarvoor passend materieel nodig is in vele gevallen. Reden genoeg om het verhuizen aan ons over te laten. Waar u ook naar toe wilt verhuizen, of het nu gaat om een studentenflat of een villa of een verhuizing van uw kantoor of bedrijf naar een andere locatie, wij verzorgen het graag en professioneel voor u.

We trekken er weer op uit met het Rotterdams Philharmonisch orkest
16 juli 2018

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. heeft de smaak te pakken! Na de succesvolle tour die wij samen met het Rotterdams Philharmonisch orkest in april 2018 hebben ondernomen begint het weer te kriebelen. Daarom trekken wij er weer op uit in Europa om het orkest te faciliteren. Er staan heel wat concerten op het programma. Onze twee chauffeurs zorgen weer voor een correct en veilig vervoer.

Rotterdams Philharmonisch Orkest
20 apr 2018
Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. gaat Rotterdam tijdelijk verlaten! We gaan op tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Onze twee chauffeurs staan heel wat kilometers te wachten.

Jan Schut verhuizingen

  • Verhuizingen
  • Transport
  • Speciaal vervoer
  • Over zee
  • Kunst 
  • Piano vervoer

Ervaring

Al 3 generaties (sinds 1908) Verhuizingen en transport. 

Contact

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V.

Bovendijk 157

 3045 PD

Rotterdam

T: 010-4120731