Blog

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. is in Rotterdam en omstreken een erkend bedrijf op het gebied van transport.
De historie van Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. in Rotterdam als verhuizer gaat al drie generaties terug. Dan praten wij over een ervaring van bijna 80 jaar.
Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw objecten of inboedels in de regio Rotterdam? Dan bent u bij Jan Schut verhuizingen aan het juiste adres.
Zeker nu de economie weer aantrekt en de huizenmarkt explodeert. Het lijkt wel of iedereen verhuist. Misschien bent u ook wel aan verhuizen toe. Naar een riante loft of iets minder riant naar driehoog achter.
Een verhuizing brengt genoeg vraagstukken met zich mee. Hoe gaat u in staat zijn om al uw bezittingen veilig, en bovenal heelhuids, te vervoeren van uw oude naar uw nieuwe woning? Allemaal zorgen die wij…
Wie denkt aan Rotterdam denkt aan de RET, oftewel de Rotterdams Electrische Tram N.V. Dit bedrijf verzorgt het openbaar vervoer in de regio Rotterdam per tram, bus, metro en veerboot.
Het is weer tijd voor een nieuwe tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Wij hebben er zin in en rekenen weer op dezelfde grote successen als tijdens de vorige tours. Dit keer zijn de bestemmingen…
Na de start in 1908 als verhuisbedrijf voor kleinschalige verhuizingen zijn wij inmiddels 3 generaties verder. Momenteel zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat een gevestigde naam in de regio als verhuizer is geworden.
Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. heeft de smaak te pakken! Na de succesvolle tour die wij samen met het Rotterdams Philharmonisch orkest in april 2018 hebben ondernomen begint het weer te kriebelen. Daarom trekken…
Pagina 1 van 2

Jan Schut verhuizingen en Transporten B.V

Bovendijk 145-146
3045 PC Rotterdam

 

Trotse partner van verhuizen.nl

Onze diensten

Contact mij

Ervaring

Al 3 generaties (sinds 1908) Verhuizingen en transport.
Erkende verhuizers logo